Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2018, 16:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo robí pedofil na zápase a aké bolo obľúbené heslo Braňa Mojseja?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jubilejná desiata epizóda Debilných vtipov v podaní Mariána Psára a Mateja Adámyho je jednou z najvtipnejších vôbec.

Chalani zo Silných rečí nás už niekoľko mesiacov pravidelne zásobujú dielmi z novej internetovej série s príznačným názvom Debilné vtipy. Celý koncept je pri tom úplne jednoduchý a spočíva v čítaní krátkych vopred pripravených hádaniek. Tie sú najčastejšie slovnými hračkami, no sú špecifické hlavne tým, že nepoznajú absolútne žiadne hranice.

Komici si teda často robia srandu aj z vecí, ktoré sú v dennodennej komunikácii tabu, čo však všetci berieme s rezervou. Dočkali sme sa už aj jubilejného desiateho dielu, ktorý patrí zároveň medzi tie suverénne najlepšie. Oproti sebe sa totiž posadila dvojica Marián Psár a Matej Adámy

Spoločne si zaspomínali na Braňa Mojseja, no dozvieš sa čosi viac o pedofiloch na futbale a ako to vlastne chodí vo väzení. Viac už ale v pokračovaní Debilných vtipov, ktoré vychádzajú každú nedeľu o 18:00.

Domov
Zdieľať
Diskusia