Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2018, 9:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Aquaman predstavuje gigantické podmorské monštrum a tvrdé boje s Ocean Masterom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Finálny trailer nám odhalil množstvo úplne nových scén. Ako sa ti páčia?

Jason Momoa a jeho Aquaman už čoskoro zaplaví slovenské i české kiná. Bolo teda len otázkou času, kedy štúdio príde s takzvaným „final trailerom“. Okrem neho sa síce určite dočkáme ešte niekoľkých spotov, ale práve touto upútavkou by chcelo štúdio dostať všetkých nalomených divákov na svoju stranu. Tak čo, podarilo sa mu to aj u teba?

O tom, že je Momoa naozaj zábavný sympaťák, nepochybuje azda nikto. V Aquamanovi však bude musieť ukázať aj svoje tvrdšie ja, aby sa mohol postaviť zloduchovi menom Ocean Master. Nepriateľský postoj k hlavnému hrdinovi však prechováva aj záhadný Black Manta.

Najnovší trailer v rámci nových záberov v sebe spája prakticky všetko. Pozrieme sa na Arthurov pôvod, jeho výcvik, mnohé bojové sekvencie a na záver vidíme detailný záber na obrovskú príšeru. Človek si ihneď spomenie na Pacific Rim a nebezpečných Kaiju, však? Finálna upútavka patrí medzi to najlepšie, čo sme z Aquamana zatiaľ mohli vidieť.

A čo všetko vieme o príbehu Aquamana? Ako sme si už vyššie spomenuli, Arthur alias Aquaman bude musieť vo filme bojovať proti svojmu nevlastnému bratovi Ocean Masterovi a Black Mantovi. V boji však rozhodne nebude sám, pretože po jeho boku by sa mala objaviť krásna Mera, ktorú stvárnila Amber Heard.

Dej snímky je však pre všetkých nadšencov už dobre známy, a tak si ho určite nebudeme rozoberať do detailov. Viac informácií o ňom si môžeš prečítať aj v jednom z našich článkov. V ňom sa okrem iného dozvieš aj to, prečo sa musia Atlanťania na súši vyvracať.

Aquaman predstavuje gigantické podmorské monštrum a tvrdé boje s Ocean Masterom
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Bude Aquaman klasickým DC projektom, alebo zmenou v podobe režisérovej špeciálnej vízie? Podľa jeho slov by sme azda mohli očakávať skôr druhú možnosť. „Bolo pre mňa mimoriadne dôležité, aby som mohol natočiť svoj vlastný film, kde môžem presadiť svoj hlas,“ vyjadril sa pre ComicBook James Wan. 

Ďalej dodal, že jeho podpísanie sa pod Aquamanom znamenalo dokonca zmenu pre hlavného hrdinu. Ten bol síce predstavený už v Justice League, no pripravovaná komiksovka nám Arthura ukáže v rôznych a doposiaľ nevídaných smeroch. Okrem neho však uvidíme ďalšiu kopu neznámych postáv, ktoré mohol režisér stvoriť kompletne „podľa svojho obrazu“.

Film režíroval spomínaný James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) a na scenári pracoval spoločne s Willom Beallom (Gangster Squad) a Geoffom Johnsom (komiksové seriály, ako Arrow, Flash, Young Justice, Green Lantern a ďalšie).

Dokázal na teba urobiť finálny trailer dojem? Alebo máš pocit, že pôjde o ďalší nevydarený DC projekt? Slovenská a česká premiéra je naplánovaná na 13. decembra (prosinec) 2018. Zúčastníš sa jej aj ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia