Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2018, 11:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Snoop Dogg si šiel zafajčiť marihuanu rovno pred Biely dom. Posedával na lavičke a vychutnával si blunt

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA RAP SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Americký raper nemá Donalda Trumpa v obľube.

Raper Snoop Dogg sa v posledných mesiacoch netají svojím názorom na Donalda Trumpa. Viackrát skritizoval kolegu Kaneyho Westa za to, že s Trumpom spolupracuje, a najnovšie zavítal do Washingtonu, D.C. on sám.

Pri prejazde popri sídle prezidenta Bielom dome sa zamyslel, že by si rád zafajčil marihuanu priamo pred jednou z najznámejších nehnuteľností v Spojených štátoch amerických.

Najskôr sa chcel odfotiť len z auta, ale nebolo kde zaparkovať, a tak nariadil šoférovi, nech zastaví. Snoop si šiel sadnúť na lavičku pred Biely dom. Vytiahol blunt, uvoľnil sa a začal pofajčievať, pričom zdravil okoloidúcich fanúšikov aj náhodných ľudí.

Smial sa na tom, ako blízko sú pri ňom agenti Secret Service chrániaci prezidenta, a napokon si urobil s fanúšikmi zopár fotiek. Popri fajčení marihuany stihol poslať odkaz Donaldovi Trumpovi, pretože pred odchodom vyslovil veľavravnú vetu „Fuck the president,“ a spred Bieleho domu sa porúčal.

Domov
Zdieľať
Diskusia