Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2018, 16:45
Čas čítania 0:00
Sona O.

Jay-Z zarobí priemernú ročnú mzdu Slováka za 96 minút. Ako sú na tom Beyoncé či Kanye West?

HUDBA BEYONCÉ DRAKE JAY-Z KANYE WEST RAP RIHANNA
Uložiť Uložené

Svetové hviezdy zarábajú skutočne veľké peniaze. Zatiaľ, čo ty drieš v práci, im na účte pribúdajú tisíce eur.

Priemerná hrubá mesačná mzda sa na Slovensku pohybuje okolo 998 €. Za rok teda Slováci zarobia približne 11976 €. Je to však absolútne nič v porovnaní so svetovými hviezdami hudobnej scény. Vieš, ktorí umelci zarábajú najlepšie?

Na prvom mieste sa drží slávny raper Jay-Z. Na jeho bankovom účte za 4 hodiny a 5 minút pribudne takmer trojnásobok ročnej mzdy bežného Slováka, teda presne 31 260 €. Zatiaľ, čo ty stráviš polovičku pracovného dňa zhrbený za počítačom za pár drobných, umelec na svojom bankovom účte otočí desaťtisíce eur. 

Jay-Z zarobí priemernú ročnú mzdu Slováka za 96 minút. Ako sú na tom Beyoncé či Kanye West?
Zdroj: Wikimedia idrewuk

Oveľa horšie na tom nie je ani jeho nemenej známa manželka Beyonce, ktorá je schopná rovnakú čiastku zarobiť za 5 hodín a 12 minút. Za svojou polovičkou tak zaostáva o jednu hodinu. Avšak, myslíme si, že pri takýchto číslach im to môže byť ukradnuté. 

Raper Diddy sa rovnako nemá za čo hanbiť. 31 260 € vie zarobiť ešte rýchlejšie ako najslávnejšia popová diva, na účte mu táto čiastka pribudne za 4 hodiny a 54 minút. Je teda druhým najlepšie zarábajúcim raperom na scéne. 

Odporúčané
Spoznaj vychádzajúce hviezdy rapu. Toto je 10 interpretov, ktorí budú v roku 2024 najviac hot Spoznaj vychádzajúce hviezdy rapu. Toto je 10 interpretov, ktorí budú v roku 2024 najviac hot 25. februára 2024, 15:30

Všetky tieto čísla pochádzajú zo stránky MyVoucherCodes.com, ktorá svojim návštevníkom pomocou novej kalkulačky umožňuje porovnať výplatu s najznámejšimi celebritami.

Nabudúce, keď budeš tancovať do rytmu novej Drakeovej pesničky, si spomeň na fakt, že spomínanú čiastku zarobí za 6 hodín a 42 minút. Asi nie je príliš odvážne tvrdiť, že jeho zisk sa bude v budúcnosti iba zvyšovať. 

Biedu netrie ani speváčka Rihanna a za Drakeom zaostáva iba o necelé 2 hodiny. Veľmi zle na tom spomedzi raperov nie je ani Kanye West, ktorý dokáže takmer trojnásobok nášho ročného platu zarobiť za 11 hodín a 24 minút

Domov
Zdieľať
Diskusia