Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2018, 14:57
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Andrew Lincoln vo Walking Dead nekončí. Rick Grimes bude tvárou trilógie nových filmov, ktoré sa začnú natáčať už o rok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V jednej chvíli dávame Rickovi zbohom a hneď na to zisťujeme, že jeho príbeh zjavne nekončí.

Upozorňujeme, že článok odhaľuje spoilery z aktuálnej série The Walking Dead!

Ešte týždeň naspäť sme sa predbežne lúčili s obľúbenou postavou Ricka Grimesa, ktorú v seriáli The Walking Dead stvárňoval skvelý Andrew Lincoln. V ankete nám čitatelia dali jasne najavo, že im bude Rick chýbať, no a pokiaľ aj ty považuješ Ricka za svojho favorita, máme pre teba naozaj dobrú správu.

The Hollywood Reporter prišiel s informáciou, že Rick v skutočnosti nikam neodchádza. Na pláne sú totiž 3 celovečerné televízne snímky, v ktorých hlavnú rolu nestvárni nik iný, než práve Rick Grimes. Jeho zranenia teda predsa len nakoniec neboli smrteľné. Na scenári prvej časti sa v aktuálnej dobe už pracuje a natáčať by sa mala začať v priebehu roku 2019.

Čo všetko môžeme vlastne očakávať? Okrem detailnejšieho náhľadu na Rickovu dejovú líniu by sme sa mohli v priebehu nasledujúcich rokov pozrieť na niektoré staré postavy, ale taktiež na nováčikov. 

Andrew Lincoln vo Walking Dead nekončí. Rick Grimes bude tvárou trilógie nových filmov, ktoré sa začnú natáčať už o rok
Zdroj: AMC

Čo je ale hlavné, tvorcovia potvrdili, že jeho postava prežije a bude odvezená helikoptérou na neznáme miesto. Zatiaľ síce nevieme kam, no boj so zombie pre Ricka zjavne ešte nekončí.

Rick Grimes je skvelou postavou a Andy ho stvárnil naozaj úžasne. V priebehu rokov prichádzali myšlienky na pokračovanie Rickovho príbehu v odlišnom formáte (mimo seriálu), ktoré by mu (Andrewovi) dovolili tráviť viac času s rodinou,“ vyjadril sa k hercovej postave šéf celého projektu Scott M. Gimple.

Seriálu sa čoraz viac týkajú nepriaznivé divácke odozvy, ktoré šou pociťuje aj prostredníctvom slabej sledovanosti. Myslíš si, že trojica televíznych filmov by mohla dať The Walking Dead nový dych? Alebo by si skôr prehlásil, že na zázraky jednoducho neveríš? A čo vravíš na zatiaľ poslednú sériu?

Anketa:
The Walking Dead sa dočká trojice filmov. Čo ty na to?
Skvelé, neviem sa dočkať!
Dám im šancu, ale príliš si od nich nesľubujem
Nemám záujem
Skvelé, neviem sa dočkať!
65 %
565 Hlasov
Dám im šancu, ale príliš si od nich nesľubujem
29 %
246 Hlasov
Nemám záujem
6 %
52 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia