Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2018, 22:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektorovi sú hejteri ukradnutí. Nerozumejú mu a boja sa pravdy

HUDBA
Uložiť Uložené

Ektor sa pripomína prvým videoklipom od vydania albumu ALFA. Dočkáme sa ďalšieho albumu?

Ektor je veľmi špecifickým českým interpretom, ktorý dlhodobo razí úplne inú cestu ako zvyšok jeho kolegov. Ešte v roku 2017 si dal pauzu od živých vystúpení a venoval sa výhradne cestovaniu a zbieraniu novej inšpirácie. Oddelenie od fanúšikov zavŕšil kvalitným albumom ALFA, ku ktorému si už pripravil aj dva veľké koncerty v pražskom Sasazu a tiež krátke turné. 

Dnes sme sa dočkali vydania novej skladby Asi to tak má bejt, ktorá so sebou nesie aj sprievodný videoklip. Už dávnejšie sa Ektor nechal počuť, že pracuje na ďalších singloch a my pevne veríme, že ich v budúcom roku bude toľko, aby mohol prípadne vzniknúť ďalší projekt. 

O tvorbu vizuálu sa postaral Jakub Křen so svojím tímom a práve jemu teda pražský raper venoval svoje instagramové odkazy, keď nedokázal doručiť výsledok včas. Hudobnú produkciu doplnil Season a viac už snáď nie je potrebné dodávať. Vychutnaj si novinku a do komentárov nám napíš, či si sa v nej našiel.

Domov
Zdieľať
Diskusia