Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2018, 15:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

50 Cent vytrolloval svojho rapového kolegu. Kúpil 200 lístkov na jeho koncert do predných radov, aby boli prázdne

HUDBA 50 CENT
Uložiť Uložené

Lístky boli také lacné, že tento skvelý vtip stál 50 Centa len zopár stoviek.

50 Cent je známy svojou výstrednosťou a tiež tým, že si zo svojich rapových kolegov rád robí srandu. Dostáva sa mu tak viac pozornosti a nemusí investovať čas a energiu do hudby, čo je pravdepodobne pre veterána v jeho pozícii veľmi výhodné. Aktuálne si za svoj cieľ vybral len o rok mladšieho kolegu Ja Rule, ktorého čaká 9. novembra koncert v Texase.

Lístky v predpredaji však aj do prednej rady stáli len 15 dolárov, a tak sa 50 Cent rozhodol, že vykúpi všetky v predných radoch, aby ostali prázdne. Na svojom oficiálnom Instagrame teraz zverejňuje nielen túto informáciu, ale tiež Photoshopom upravenú fotografiu prázdnych sedačiek. 

Ja Rule sa zatiaľ k situácii nevyjadril, no pravdepodobne s tým už nič nebude môcť spraviť. Fifty je právoplatným majiteľom 200 lístkov na jeho vystúpenie a my budeme zvedaví na prípadnú reakciu. Už ostáva len čakať, kým sa niečo podobné začne diať v našich končinách. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

What a show, I mean just fucking great. Do it againmy kid went to the restroom. LOL #bellator #lecheminduroi

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent),

Domov
Zdieľať
Diskusia