Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2018 o 22:36
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Fanúšik Toma a Jerryho stojí za originálnymi sochami zachytávajúcimi kocúra Toma v tých najvtipnejších momentoch

FILMY A SERIÁLY TOM A JERRY
Uložiť Uložené

Japonský sochár Taku Inoue si dal na svojej práci poriadne záležať.

Po celom svete milovaný seriál Tom a Jerry vysielaný od roku 1940 si získal fanúšikov z každého kúta sveta. Väčšina z nich už síce vyrástla, ale na nezabudnuteľné a bláznivé eskapády myšiaka Jerryho a kocúra Toma sa jednoducho nedá zabudnúť.

Obľúbený animák divákom mimo spomínanej dvojky predstavil aj množstvo iných postáv, ako napríklad buldogov Spikea a Tykea, šedého myšiaka Tuffyho, no a okrem seriálovej podoby sa predstavil aj v množstve filmových spracovaní.

Najväčším favoritom (či naopak najmenej obľúbenou postavou?) Japonca Taku Inoue sa však stal Tom. Práve jeho totiž pri svojom sochárskom umení zobrazuje v rôznych pozíciách, do ktorých ho dostal malý prefíkanec Jerry. Pre výber jeho zábavných výtvorov sa pozri do nižšie priloženej galérie. Zvyšnú sochárovu prácu môžeš sledovať prostredníctvom jeho Twitteru.

Domov
Zdieľať
Diskusia