Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2018, 16:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Už nehoria len vlaky, v Bratislave vzbĺkla budova pri vlakovej stanici

ZAUJÍMAVOSTI POŽIAR
Uložiť Uložené

Na Slovensku sa nám vlaková sieť pomaličky rozpadáva.

Naša železničná sieť nezažíva najlepšie obdobie. Deň čo deň sa zobúdzame pri správach o tom, že niekde na Slovensku začal horieť vlak, pokazil sa rušeň a včera nás pobavila informácia o zlomenej koľajnici pri bratislavskej hlavnej stanici.

Dva štátne podniky ZSSK ani ŽSR sa síce snažia udržiavať vlaky aj koľajnice v dobrom stave, lenže na tejto situácii by si ťažko hľadal pozitíva.

Aj keď najnovšia udalosť z Podunajských Biskupíc pri Bratislave samozrejme nemusí nijak súvisieť s pôsobením slovenských vlakových spoločností, na našu vlakovú dopravu bola očividne uvalená kliatba.

Pred viac ako hodinou tam vzbĺkla stará budova pri vlakovej stanici a na mieste onedlho zasahovali štyri kusy hasičskej techniky. Zatiaľ nie je jasné, ako požiar vznikol, a tak si budeme musieť počkať na bližšie obhliadnutie situácie a prípadné vyšetrovanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia