Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2018, 17:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Pri bratislavskej hlavnej stanici sa zlomila koľajnica, vlaky meškajú kvôli odklonu

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA SLOVENSKO ZSSK
Uložiť Uložené

Na slovenských železniciach momentálne

Na slovenských železniciach to v poslednej dobe nevyzerá ružovo. Po horiacich a nefungujúcich vlakoch ZSSK  sa pomyselné šťastie tentoraz usmialo na ŽSR, ktoré majú vo svojej správe našu železničnú sieť.

Ako informovali Aktuality.sk, neďaleko bratislavskej hlavnej stanice sa dnes poobede zlomila koľajnica, čo spôsobilo komplikácie viacerých liniek.

Zlomená koľajnica našťastie nezasiahla veľké množstvo vlakov, ale populárna linka S70 dopravcu RegioJet musela byť presmerovaná cez stanicu Bratislava Rača, inak by do svojej destinácie nemohla doraziť.

 

Dopravca zároveň urýchlene upozornil cestujúcich, že vlaky obslúžia všetky stanice ako štandardne, takže sa nemusia strachovať. Problém predstavuje iba meškanie, ktoré linku zasiahlo a zasiahne, avšak dosahovať bude približne 30 minút.

Okrem toho na zlomenú koľajnicu doplatil vlak Rex 1739 o 16:33 z Bratislavy, pretože do cieľa v Trnave dorazí o polhodinu neskôr. Zatiaľ nie je jasné, ako sa koľajnica zlomila a ŽSR už pracuje na odstránení závady. 

Domov
Zdieľať
Diskusia