Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2018, 14:05
Čas čítania 0:00
Peter Pavlík

Považujete sa za filmových znalcov? Pozývame vás na ďalší jedinečný Filmkult kvíz!

FILMY A SERIÁLY KVÍZ
Uložiť Uložené

Už 2. októbra si v Bratislave budete môcť otestovať svoje filmové vedomosti.

Myslíte si, že ste filmoví znalci, ktorí majú v malíčku súčasnú aj klasickú tvorbu? Orientujete sa v oblasti kinematografie a máte dojem, že vás žiadna otázka nezaskočí? V tom prípade vám dávame možnosť poriadne svoje vedomosti prevetrať.

Filmkult v spoluprácii s Black King Barom totiž chystá ďalší filmový kvíz! Prvýkrát to skončilo úspechom, takže dúfame, že sa znovu uvidíme. 

 

Považujete sa za filmových znalcov? Pozývame vás na ďalší jedinečný Filmkult kvíz!
Zdroj: Filmkult

Dňa 2. októbra (říjen) 2018 od 19:00-21:00h budete môcť súťažiť v maximálne štvorčlenných tímoch a ukázať, či ste praví filmoví znalci. Opäť sme si pre Vás pripravili vyše 80 otázok, zapracovali pripomienky a vyladili nedostatky.

Otázky sa budú týkať celého spektra filmovej tvorby: od súčasných trhákov až po historické klasiky kinematografie (v omnoho menšej miere ako naposledy).

Okrem toho sa stretnete s ďalšími podobnými nadšencami, pokecáte o filmoch, dáte si pivo v priateľskej atmosfére, môžete podebatovať s prítomnými členmi redakcie a v neposlednom rade sa aj niečo nové dozviete.

Neobávajte sa, aj pokiaľ máte dojem, že nemáte dostatok vedomostí, ide hlavne o zábavu. Rozhodne teda pozbierajte odvahu a určite dorazte.

Záverom vám prikladáme link na udalosť na Facebooku, dostanete sa na ňu po kliknutí na tento odkaz, kde sa môžete rovno aj prihlásiť. Vstup je 3€ na osobu.

Tešíme sa na vás!

P.S. Ak máte nejaké organizačné otázky alebo pripomienky k predchádzajúcemu kvízu, napíšte nám ich do komentárov,  prípadne správou na Facebooku. 

Považujete sa za filmových znalcov? Pozývame vás na ďalší jedinečný Filmkult kvíz!
Zdroj: Filmkult
Domov
Zdieľať
Diskusia