Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2018, 15:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vyše 5-minútový trailer na 9. sériu Walking Dead odhaľuje Civil War v Rickovej skupine a bradatého Negana

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

The Walking Dead sa istým spôsobom blíži ku svojmu koncu.

O necelý mesiac nám stanica AMC začne podsúvať 9. sériu The Walking Dead, jedného z najúspešnejších seriálov súčasnosti, respektíve rokov minulých. Diváci totiž odchádzajú v húfoch a televízia si je toho vedomá.

Seriál teda čakajú zmeny, a to rozhodne nie malé. Zmena showrunnera a odchod dvoch hlavných postáv zamáva nejedným fanúšikom. Rick a Maggie skutočne opustia seriál.

Zdá sa, že sa tak stane ešte v prvej polovici 9. série, hoci nie je známe, či postavy zomrú, alebo sa len niekam vyparia.

Zistíme to až o pár mesiacov, no už dnes môžete vďaka vyše 5-minútovému traileru zistiť, ako približne bude 9. séria vyzerať. Vojnu s Neganom vystriedajú mierové dohody a pokusy o spolunažívanie naprieč všetkými tábormi.

Negan zarastá v Rickovom väzení, Maggie a Daryl s tým však nie sú spokojní, no všetko si musia naplánovať. Do toho prídu celkom nové postavy, pričom tie stávajúce čaká zmena (aj) charakterových čŕt.

Zdá sa, že nás navyše čaká ďalší konflikt medzi najlepšími kamarátmi Rickom a Darylom. Časy, kedy sme si ich užívali v spoločných scénach sú aj tak dávno preč, takže nám na tom vlastne ani veľmi nezáleží. 

Anketa:
Ako podľa vás odídu postavy Maggie a Ricka?
Rick zomrie, Maggie odíde
Maggie zomrie, Rick odíde
Obaja zomrú
Obaja prežijú a poberú sa preč
Rick zomrie, Maggie odíde
34 %
124 Hlasov
Maggie zomrie, Rick odíde
14 %
53 Hlasov
Obaja zomrú
26 %
95 Hlasov
Obaja prežijú a poberú sa preč
26 %
96 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia