Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2018, 20:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix zabil Kevina Spaceyho. Frank Underwood je jednoducho mŕtvy a House of Cards 6. sériou končí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Teaser pre 6. sériu House of Cards nás veru na jej sledovanie nenavnadil.

Síce sme to čakali, no tak nejako sme dúfali, že k tomu dôjde aj z nejakých logických dôvodov. Koniec predošlej série jasne naznačoval, že Claire vybabrala so svojím manželom a bývalým prezidentom USA, ktorý sa premiestnil do súkromného sektoru. 

Mala ho ospravedlniť zo všetkých predošlých činov, no neučinila tak a Frank nám na kameru sľúbil, že ju za to zabije. Žeby ho predbehla? 

Netflix sa totiž divákov snaží navnadiť na posledné sériu teaserom, v ktorom nám Claire prezradí, že Frank je mŕtvy. A navyše pochovaný vedľa svojho otca, ktorým tak pohŕda. 



Zrejme nikto nečakal, že seriál ponúkne Frankovi nejaké vykúpenie, no stále tu bola možnosť, že to neskončí smrťou, väzením alebo kompletným krachom jeho kariéry. Avšak, Netflix všetky tieto možnosti uťal a zmenil finále príbehu. 

Ako sa malo HoC skončiť pôvodne sa zrejme nikdy nedozvieme. Musíme sa tak uspokojiť s tým, že Frank Underwood zomrel. Že je to značne uponáhľané a málokto je vlastne na seriál bez Franka zvedaví, to už Netflix bol ochotný riskovať. 

My dúfame, že kvalita neklesne, ale nič si nemusíme nahovárať. Bez Franka to jednoducho nebude ono a cítiť to aj v úputavke. Robin Wright a jej Claire nemajú na potiahnutie celej série, ale budeme radi, ak sa mýlime. 

Ako Frank zomrel a či ho vôbec v poslednej sérii uvidíme aspoň na pár sekúnd známe bohužiaľ nie je. 

6. séria House of Cards bude na Netflixe dostupná 2. novembra. Okrem Robin Wright v nej uvidíme aj hercov, ako Diane Lane, Greg Kinnear, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott či Boris McGiver.

Anketa:
Budete posledné sériu sledovať aj bez Franka Underwooda?
Áno, dopozerám to
Nie, bez Franka to nemá význam
Áno, dopozerám to
42 %
249 Hlasov
Nie, bez Franka to nemá význam
58 %
350 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia