Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2018, 12:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ministri si v najnovšej upútavke uťahujú z výletu Kotlebovcov na nesprávny Kriváň

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Slovenský seriál Ministri inšpirovaný slovenskou politickou scénou uvidíte už dnes večer.

Výlet Kotlebovcov na nesprávny Kriváň sa stal svojho času veľkou internetovou zábavkou. Tentokrát si z tohto z vtipného omylu uťahuje už aj Slovenský seriál Ministri. Prostredníctvom niekoľkých krátkych ukážok sa nám TV JOJ snaží ukázať, čo môžeme od ich novinky vlastne čakať.

Ďalej by sme sa mali pozrieť napríklad aj na to, ako vrchní predstavitelia štátu ovládajú, alebo teda  skôr neovládajú anglický jazyk. Sám premiér Maštalír údajne pozná iba trojicu výrazov – "I don't know, no comment a f*ck you".

 

Narušiť kamarátske vzťahy medzi ministrami sa už v prvej epizóde podarí novému a výnimočne čestnému ministrovi životného prostredia, ktorého stvárni Michal Režný.

Ďalej sa v seriáli predstavia herci, ako Marián Miezga (minister vnútra), Helena Krajčiová (ministerka spravodlivosti), Jana Oľhová (ministerka sociálnych vecí a rodiny), Jozef Vajda (minister zdravotníctva), Richard Stanke (minister obrany) či Lukáš Latinák (minister školstva).

Premiérová epizóda nového seriálu bude na svojich divákov pripravená už dnes 4. septembra 2018 o 22:00. Máte o paródiu na slovenskú politickú scénu záujem?

Anketa:
Ako to s Ministrami vidíte?
Ukážky ma pobavili, určite dám Ministrom aspoň šancu.
Seriál nebudem sledovať, nie je to nič pre mňa.
Ukážky ma pobavili, určite dám Ministrom aspoň šancu.
81 %
566 Hlasov
Seriál nebudem sledovať, nie je to nič pre mňa.
19 %
129 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia