Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2018 o 14:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Black Eyed Peas sa vracajú skvelým videoklipom so Slick Rickom a oznamujú európske turné

HUDBA
Uložiť Uložené

Obľúbená kapela nadväzuje na predchádzajúce single novinkou s videoklipom z New Yorku.

Aj po viac ako dvoch dekádach pôsobenia patrí zoskupenie The Black Eyed Peas k tým najaktívnejším, ktoré začínali ešte v minulom tisícročí. Po odchode Fergie už len trojčlenná kalifornská kapela predstavuje novú skladbu, v ktorej nám opäť pripomína, prečo ju máme tak radi. Na novinke CONSTANT PART 1 & 2 dostali priestor aj legendárny Slick Rick a speváčka Jessica Reynoso a celkový efekt dodáva vynikajúci videoklip.

Na réžii sa podieľal aj frontman will.i.am a my máme možnosť vidieť, ako interpreti v celistvej scéne dobiehajú čas. Táto skladba by mala byť rovnako ako zopár predchádzajúcich súčasťou muzikálneho projektu ku minuloročnej spolupráci s Marvelom. Zatiaľ však nevieme, o čo presne pôjde. 

The BEP zároveň oznamujú aj európske turné, v rámci ktorého sa priblížia aj Slovensku. V októbri a novembri navštívia metropoly ako Londýn, Berlín, Amsterdam či Paríž, no a lístky si môžeš zakúpiť napríklad ihneď.

Domov
Zdieľať
Diskusia