Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2018, 13:23
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kim Kardashian zostala verná svojej komickej fotke. V intímnej kampani pre tenisky Yeezy opäť pózovala obutá v posteli

MÓDA KAMPAŇ YEEZY
Uložiť Uložené

Tentokrát sa však spoločne s Kim ocitajú v priestoroch spálne aj iné známe tváre.

Najnovšia kampaň populárnych tenisiek Kanyeho Westa v spolupráci s adidas sa podľa všetkého inšpirovala virálnou meme fotografiou, na ktorej polonahá Kim Kardashian komicky pózuje na posteli v teniskách Yeezy Boost 350 V2 “Butter.

Na nových intímno-propagačných fotografiách sa totiž modelky spoločne s Kimberly ocitajú v priestoroch spálne, kde poväčšine každá samostatne pózuje na posteli v spomínaných maslových adidas teniskách.

Celú kampaň, ktorá bola vytvorená po vzore nedávneho rýchlo šíriaceho sa meme, nafotil známy fotograf a undergroundový režisér Richard Kern.

Podobne ako na bizarných promo fotkách ešte z júna v rámci propagácie vyhľadávanej série tenisiek Yeezy 500 s názvom “Supermoon Yellow”, sa aj tentokrát pred objektívom striedali mnohé známe tváre, raperovi blízki či jeho obľúbené modelky. Za zmienku stojí napríklad youtuber Brad Hall, Kanyeho kaderník Ibn Jasper či známe instagramové modelky ako Sierra Skye, Tommie Lee či Meredith Mickelson.

Najväčšou hviezdou celej kampane je však opäť Kim Kardashian West, ktorá už, našťastie, na posteli neopakovala svoju chaotickú pózu ako pred týždňom, no tentokrát sa predviedla hore bez, i keď ležiac na bruchu. Do pozornosti však dala svoje preslávené pozadie, čím sa jej podarilo znovu skvele prilákať pozornosť nielen zvedavých fanúšikov, no rovnako tak aj mnohých svetových médií. Kanye sa tak opäť nemá na čo sťažovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia