Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2018, 20:00
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Sziget 2018 prilákal mnoho módnych nadšencov z celého sveta. Okrem návštevníkov sa predviedli aj Kendrick Lamar či Dua Lipa

MÓDA OUTFITY
Uložiť Uložené

Zaujímavé festivalové outfity sa dali sledovať na každom kroku.

Každoročne konajúci sa populárny festival Sziget v maďarskej metropole Budapešti sprevádzal aj tento rok popri hudobnom zážitku aj ten módny. Keďže sa jedno z najväčších európskych podujatí usporadúva pomerne blízko od našich hraníc, stretnúť si tam mohol okrem svetoznámych mien aj naše lokálne známe tváre, ako Pil C-ho, Majka Spirita, Naty Kerny či Strapa, ktorý tento rok dokonca vystupoval. Rovnako však v Pešti nesmeli chýbať návštevníci prakticky z každého kúta sveta.

26. ročník festivalu odštartoval už 8. augusta a potrval až do dnešného dňa. Na sedemdňovom hudobnom a multikultúrnom maďarskom maratóne sme aj tento rok mali možnosť vidieť rôzne zaujímavé, farebné a detailne spracované outfity v podaní "obyčajných" účastníkov, no rovnako sa nedali zahanbiť ani svetoznáme osobnosti, ktoré pútali pozornosť všade, kde sa pohli. Na ostrove Hajógyári sa za posledný týždeň vystriedali mená, ako Kendrick Lamar, Dua Lipa, Lana Del Rey, Shawn Mendes, Gorillaz, Arctic Monkeys, Zara Larsson, MØ či Kygo.

Odporúčané
Slovenská stylistka LA/SKA neukazuje svoju tvár, oblečenie od nej milujú Nina Janová či Cynthia Tóthová Slovenská stylistka LA/SKA neukazuje svoju tvár, oblečenie od nej milujú Nina Janová či Cynthia Tóthová 26. marca 2024, 9:30

Záver festivalu bol síce upršaný, no to ani náhodou nepokazilo dobrú náladu fanúšikov pod pódiami a už vôbec nie ich skvelé módne počiny, ktoré sa dali sledovať na takmer každom kroku. Po celý čas bolo na Szigete pomerne teplo, a tak návštevníci neváhali vytiahnuť sexi kúsky oblečenia.

Nechýbali rôzne farebné šaty, sukne, bralette podprsenky, čipkované crop topy či mnohé ďalšie festivalové kúsky doplnené o kreatívne make-upy s trblietkami a flitrami. Poďme sa teda spoločne pozrieť na tie najlepšie outfity zo Sziget festivalu 2018.

Shawn Mendes

Kendrick Lamar

Dua Lipa

Lana Del Rey

Zara Larsson

 MØ

Dylan Sprouse

Pil C

 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

 Účastníci

 

Príspevok, ktorý zdieľa @shenhavbar,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @shenhavbar,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @shenhavbar,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @little.sunset,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @shenhavbar,

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@acijan),

Domov
Zdieľať
Diskusia