Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2018, 19:20
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

70 % ľudí by na rande radšej išlo s človekom s iPhonom než s Androidom. Prieskum ukazuje, že vďaka smartfónu od Apple si atraktívnejší

ZAUJÍMAVOSTI IPHONE
Uložiť Uložené

Ľudia s iPhonmi sú však tiež omnoho horší partneri.

Žijeme v dobe, kedy značka mobilného telefónu vážnym spôsobom vplýva na to, ako je daná osoba vnímaná. Samozrejme, je jasné, že sa inak pozrieme na človeka s najnovším Samsungom a inak na niekoho s prehistorickou Nokiou, no ako naznačuje prieskum od spoločnosti De-cluttr, situácia je o niečo horšia.

IPhone má skrátka svoj brand a svoj image, no v kvalitatívnych aj cenových vlastnostiach je porovnateľný s inými high-end smartfónmi. Aj napriek tomu však až 70 % z 1 502 opýtaných rôznych vekových kategórií odpovedalo, že by na rande radšej išlo s človekom s telefónom od Apple než so smartfónom s Androidom. Takmer 40 % ľudí si navyše myslí, že značka telefónu toho druhého vplýva na výsledok prvého rande.

Vlastniť produkty od Apple skrátka pridáva na atraktivite, no telefón s logom jabĺčka ani zďaleka nie je všetko. Ideálne je, keď máš smartfón v dobrom stave – vyše tretina ľudí totiž z rozbitého displeja dedukuje, že daný človek nemá dostatok peňazí na opravu. Alebo, čo je ešte horšie, že sa o seba a o svoje veci vôbec nestará, čo ani náhodou nevysiela dobré signály.

Odporúčané
Nenápadný dizajn, 4 ochranné vrstvy a jednoduchá aplikácia. Tieto kryty účinne chránia objektív pred poškriabaním aj prasknutím Nenápadný dizajn, 4 ochranné vrstvy a jednoduchá aplikácia. Tieto kryty účinne chránia objektív pred poškriabaním aj prasknutím 9. januára 2024, 16:30

Ešte horšie však je, keď je telefón príliš starého modelu. Samotní majitelia iPhonov sú však aj omnoho horší partneri na rande – majú väčšiu tendenciu písať si s niekým, ísť na záchod len kvôli použitiu mobilu a častejšie celé rande aj rušia.

70 % ľudí by na rande radšej išlo s človekom s iPhonom než s Androidom. Prieskum ukazuje, že vďaka smartfónu od Apple si atraktívnejší
Zdroj: decluttr
Domov
Zdieľať
Diskusia