Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2018, 8:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jon Bernthal sa vracia ako Shane do 9. série The Walking Dead

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

V nadchádzajúcej sérii síce budeme svedkami niekoľkých odchodov, no čaká nás aj jeden zaujímavý príchod. Jon Bernthal je totiž späť, aj keď nie na dlho.

Text obsahuje spoilery z 9. série a prezrádza zmeny na hereckých pozíciách!

Známy zombie seriál The Walking Dead je v poslednom období skutočne na pretrase. Nielen že bude 9. séria tohto projektu od stanice AMC vôbec poslednou pre herca Andrewa Lincolna (Rick Grimes), menší odchod čaká aj Lauren Cohan, ktorú poznáme ako predstaviteľku Maggie.

Tá sa určite objaví minimálne v prvej polovici nadchádzajúcej série, no potom sa už bude musieť venovať natáčaniu seriálu Whiskey Cavalier. Je tak veľmi pravdepodobné, že sa vo zvyšku série už neukáže. Čo je ale podstatnejšie a pre mnohých určite pozitívnejšie, v 9. sérii opäť uvidíme Jona Bernthala v úlohe Shanea.

Informáciu potvrdil web TVLine, ktorý ďalej prezradil, že si Bernthal zahrá iba v jednej jedinej epizóde. Takmer určite teda pôjde iba o niekoho halucináciu či flashkback, prípadne viac flashbackov. Máte radosť z jeho návratu, alebo si myslíte, že je to pre seriál už zbytočné?

Jon Bernthal sa vracia ako Shane do 9. série The Walking Dead
Zdroj: AMC
Domov
Zdieľať
Diskusia