Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2018, 12:22
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Bizarné tenisky postriekané tekutým lepidlom sú k dispozícii za 1400 eur

MÓDA DIZAJN
Uložiť Uložené

Pri výrobe očividne nastala chyba a pri lepení podrážky vytieklo viac tekutej hmoty, ako bolo v pláne.

Značka Maison Margiela svojej extravagantnej povesti opäť nezostala nič dlžná. Len nedávno sme ťa informovali o bizarnej košeli, ktorá má viac dier ako samotnej látky, no tentokrát sa dizajnéri odhodlali zájsť ešte ďalej. Čo by si povedal na tenisky s náhodným postriekaním zaschnutého tekutého lepidla? Zoznám sa s novými Fusion Sneakers z kolekcie jeseň/zima 2018 od jednej z najkontroverznejších francúzskych značiek.

Model okrem unikátneho tekutého lepidla, roztečeného takmer po celom obvode tenisky, disponuje aj koženým či pleteným povrchom a gumovou podrážkou. Bizarná obuv je už aktuálne k dispozícii na e-shope Bergdorf Goodman a Margiela ju ponúka za neskutočných 1400 €.

Tenisky, ktoré majú pôsobiť zničeným a zdevastovaným dojmom sú poďla mnohých ľudí úplným vrcholom v avantgardnej móde. Je jasné, že priekopník Martin Margiela, ktorý je zakladateľom značky, nás pravdepodobne nikdy neprestane prekvapovať. Svoj názor na dizajn či cenu nám pokojne napíš do komentárov.

Bizarné tenisky postriekané tekutým lepidlom sú k dispozícii za 1400 eur
Zdroj: Maison Margiela
Bizarné tenisky postriekané tekutým lepidlom sú k dispozícii za 1400 eur
Zdroj: Maison Margiela
Domov
Zdieľať
Diskusia