Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2018, 13:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Všetko predal, kúpil si bicykel a kvôli láske prešiel 9500 kilometrov z Indie do Švédska. So svojou vyvolenou sa ľúbia už 40 rokov

ZAUJÍMAVOSTI INDIA ŠVÉDSKO
Uložiť Uložené

Neuveriteľný príbeh, ktorý nemal skončiť tak šťastne, ako napokon dopadol.

Láska vytvára nevyspytateľné príbehy. Ak neveríš na osud, možno tvoj názor zmení príbeh jedného muža z Indie a ženy pochádzajúcej zo Švédska. Pradyumna Kumar Mahanandia sa narodil ako príslušník najnižšej indickej kasty. Na svet prišiel v roku 1949 a nemal vôbec jednoduchý život, pretože šplhanie po pomyselnom spoločenskom rebríku bolo nepredstaviteľné.

Krátko po narodení sa Pradyumna dozvedel od miestneho astrológa, že si raz za manželku zoberie hudobníčku z ďalekej krajiny, ktorá vlastní les. Nezvyčajne špecifickej predpovedi Ind celý čas pripisoval veľkú silu a v decembri roku 1975 zistil, že sa zrejme naplní. Pradyumna sa živil ako pouličný umelec a odrazu sa pri ňom zastavila modrooká blondína, ktorá od neho chcela portrét. Zistil, že hrá na flautu a skutočne vlastní les, a tak sa mu nepodarilo nakresliť ju na prvýkrát ideálne. Sľúbil jej, že nabudúce ju nakreslí lepšie a 19-ročná Charlotte mu dala ešte dve šance.

Ind jej napokon rozpovedal príbeh o predpovedi, ktorého sa Švédka nezľakla a po troch týždňoch spoločne strávených chvíľ nakoniec odišla späť domov. Pradyumna sa nedokázal zmieriť s tým, že by ju už nikdy nemal vidieť. Po roku a pol predal celý svoj majetok, kúpil si obyčajný bicykel a vydal sa na cestu do Švédska, ktorá bola dlhá viac ako 9600 kilometrov. Trvalo to síce dlho, avšak Ind do Švédska naozaj dorazil a so svojou láskou sa oženil. Dnes spolu oslavujú už 40. výročie vzájomnej lásky a môžu sa pochváliť dvomi deťmi, čím len poukazujú na to, že pravá láska zrejme existuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia