Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2018 o 20:54
Čas čítania 0:00
Marek R.

Juraj Kucka strelil gól víkendu, z priameho kopu z polovice ihriska prekvapil brankára

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V sobotu sa blysol Ibra, no v nedeľu strelil náš Kuco ešte krajší gól.

Po reprezentačnej prestávke sa mohli európske ligy opäť naplno rozbehnúť a medzi nimi bola aj turecká liga, ktorá je posledné roky obľúbenou pre mnohých slovenských hráčov a reprezentantov.

Medzi nimi nájdeme aj Juraja Kucku, dlhoročnú oporu našej futbalovej reprezentácie. Ten momentálne pôsobí v službách tureckého klubu Trabzonspor, kde okrem neho pôsobia aj jeho kolegovia z repre, Tomáš Hubočan a Jano Ďurica. 

Juraj strieľa gól, ktorý by mal byť kandidátom na gól roka

V zápase 27. kola tureckej najvyššej súťaže sa Trabzonspor predstavil na ihrisku Galatasarayu a 3 body zostali doma po výhre 2:1, keď sa za domácich presadili Feghouli a Gomis. Zníženie zo strany Trabzonsporu prišlo neskoro, až v nadstavenom čase, no ale aký že gól to bol.

Na našu radosť tým strelcom bol práve náš Kuco, ktorý bol najskôr faulovaný na polovici ihriska. Doteraz nevieme, čo mu muselo prebehnúť v hlave, no namiesto krátkej rozohrávky, prípadne centra do šestnástky, sa rozhodol postaviť a hneď to napáliť na bránku a ono to naozaj vyšlo.

Kucov gól aj z iných uhlov

Domov
Zdieľať
Diskusia