Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2018, 1:59
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Prvý diel 6. série Prison Break už má svoj scenár! Vrátia sa aj Michael Scofield a Lincoln Burrows?

FILMY A SERIÁLY PRISON BREAK
Uložiť Uložené

Vývoj nedávno oznámenej série napreduje rýchlejšie než by sme spočiatku očakávali.

Zdá sa, že šiesta séria populárneho Prison Break je pre Fox veľkou prioritou. Niekdajšie chýry sa premenili na oficiálne potvrdenie a ani sme sa nenazdali, hlavný tvorca seriálu P. T. Scheuring dokončil scenár k pilotnej epizóde.

Okrem toho v nedávnej dobe prezident štúdia Fox Michael Thorn fanúšikom prezradil, že pokiaľ by nemali Wentworth Miller (Michael Scofield) a Dominic Purcell (Lincoln Burrows) v čase natáčania žiadne námietky, ich návrat do novej sezóny je takmer istý.

A vzhľadom na Millerov a Purcellov postoj k pokračovaniu sa táto možnosť zdá v súčasnej dobe vysoko pravdepodobná. Otvárať šampanské však budeme samozrejme až keď sa herci či tvorcovia k téme vyjadria so sto percentnu istotou.

Čo by ste mimochodom vraveli na opätovné stretnutie s Mahonem, ktorého si zahral William Fichtner? Táto možnosť totiž taktiež pripadá v úvahu. Podľa Paula T. Scheuringa by sa do seriálu mohla jeho postava vrátiť s 50 až 150% pravdepodobnosťou. Zmysel pre humor Scheuringovi zjavne nechýba.

Domov
Zdieľať
Diskusia