Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 19:24
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Z najhorších zážitkov na prvých rande vybuchneš smiechom. Ľudia trávili večery s nesprávnymi osobami alebo mali dohodnutých viac žien naraz

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Internet sa podelil o tie najbizarnejšie zážitky na prvých rande.

Mnoho z nás si už viackrát vyšlo na osobné stretnutie a nie vždy dopadlo presne podľa predstáv. Rande so sebou prináša mnoho vtipných, no i smutných momentov, a práve na tú prvú kategóriu sa rozhodol zacieliť známy komik a zabávač Jimmy Fallon, ktorý sa na sociálnej sieti Twitter rozhodol zistiť, aké boli tie najvtipnejšie príhody z úplne prvých rande.

Do zaujímavej výzvy sa rozhodli zapojiť stovky ľudí, tí na internete pozdieľali naozaj pozoruhodné príhody. Niektorí prišli do podniku optimisticky a až po skončení celého programu zistili, že sedeli s nesprávnou osobou.

Jedna dáma sa zasa na rande vydala s veľkými nádejami, no jej partner podozrivo často odbiehal na záchod. Až po dlhej chvíli jej čašník oznámil, že si chodí sadnúť k blondíne, s ktorou má stretnutie v rovnakom čase. My už nebudeme zdržiavať a necháme radšej, aby si si do vtipných príhod zakusol ty sám.

Išiel som na slepé rande. Dievča celý čas nepovedalo ani slovo, dojedlo večeru a potichu odišla. Potom som si pozrel môj telefón a bola tam správa od ženy, s ktorou som sa mal stretnúť. Vraj dnes nemôže prísť. S kým som teda jedol!?

2011. Prvé rande v bare. Išlo to dobre, fajn rozhovor. Veľa piva a hranoliek. A potom, zrazu z ničoho nič: "Bože, neznášam Hillary Clinton." "Eh, čože?" "Len mi príde hnusná."

Keď som šla na rande, zranila som si palec. Keď som si uvedomila, že mám topánku plnú krvi, musela som odísť. Nedokázala som zastaviť krvácanie osem hodín, tak som šla na pohotovosť a dostala som desať stehov. No mali sme i druhé rande.

Na večeri som sa nevedela rozhodnúť medzi ostriežom a lososom, tak som sa čašníka spýtala: "Aké je vaše semeno?" (anglicky semen, slečna si zamenila so salmon, čo je losos)

Stretla som chalana z Tinderu a skončili sme v dome jeho expriateľky, kde sme spoločne opito vyberali jej svadobné šaty pre svadbu s niekým úplne iným.

V škole ma dievča pozvalo na domáce jedlo. Mala použiť dva strúčiky cesnaku, dala však dve hlavičky. Z úst nám smrdelo mesiac, no už sme tridsať rokov manželia. Stále však nevieme variť!

Vzal ma do reštaurácie a často chodil na záchod alebo telefonovať. Myslela som si, že je to zvláštne, no potom mi časník oznámil, že balí blondínku pri inom stole. Mal dve prvé rande naraz.

Zastavili sme sa na barbecue jeho rodiny a zistili sme, že sme bratranec a sesternica z tretieho kolena.

Veľmi sa mi páčil, no bola som nervózna a náš prvý rozhovor dopadol takto. On: "Voníš dobre." Ona: "Vďaka, používam obe nosné dierky."

Chalan ma raz vzal do obchodu s Audi autami a sedeli sme v autách, ktoré si nemohol dovoliť.

Domov
Zdieľať
Diskusia