Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2018, 13:51
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Justin Timberlake sa vracia na scénu futuristickým videosinglom Filthy s tancujúcim robotom

HUDBA
Uložiť Uložené

Celých 5 rokov ubehlo od posledného albumu americkej hviezdy s nezameniteľným prejavom.

Justin Timberlake je meno, ktoré azda nie je potrebné predstavovať nikomu a to nezávisle od toho, či počúvate rap, jazz alebo rock, pričom dôvod je prozaický. JT je totiž vo svete hudby pojem porovnateľný s Michaelom Jacksonom, Madonnou či Davidom Bowiem, a to ani trochu nepreháňame.

Čoskoro 37-ročný hudobník naposledy vydal celistvý projekt v roku 2013 a hlavne prvou časťou The 20/20 Experience nás dostal do poriadneho varu, čím samozrejme neznižujeme kvalitu jeho pokračovania. Po priblížne 5 rokoch tak nastal ten správny čas posunúť ľuďom ďalší album, ktorý bude niesť názov Man of the Woods a dátum vydania je naplánovaný na 2. februárový deň.

Ešte pred vydaním svojej v poradí 5. štúdiovky si pre nás však rodák z Memphisu pripravil videosingel Filthy, ktorý produkčne a textovo zastrešili okrem Justina taktiež nerozlučný kolega Timbaland, James Fauntleroy, Lawrance Dopson a Danja. Nebudeme vás už ale zbytočne zdržiavať čítaním ďalších riadkov a presunieme sa priamo k záležitosti ladenej do funky štýlu, kde si okrem samotného speváka zatancoval napríklad aj futuristický robot.

P.S. - Justin odporúča počúvať skladbu pustenú poriadne nahlas a my jeho slová môžeme len plne kvitovať.

"All my haters gon' say it's fake,
I guess I got my swagger back."

Kvalitou nebude oplývať album len po hudobnej stránke, ale taktiež po vizuálnej, keďže o obal sa postaralo štúdio Ryana McGinleyho a výsledok je vskutku fenomenálny.

Domov
Zdieľať
Diskusia