Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2018, 21:11
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Mike Tyson si otvorí marihuanovú farmu. Legendárny boxer bude konope pestovať neďaleko Los Angeles

ZAUJÍMAVOSTI BOX MARIHUANA MIKE TYSON
Uložiť Uložené

Legalizácia konope v Kalifornii prináša úplne nové možnosti.

Čo sa týka marihuanovej politiky, Kalifornia je momentálne jedným z najliberálnejším štátov na svete. Kúzelná zelená rastlinka konope je dnes už povolená na požívanie za rekreačnými účelmi. Okrem spotrebiteľov marihuany však zmena v zákone vytvára aj poriadne množstvo príležitostí pre pestovateľov a výrobcov marihuany.

Zákon totiž poľavil aj z ich pohľadu. V pestovaní marihuany však teraz zbadal jednoznačnú príležitosť aj jeden z najlegendárnejších svetových športovcov. Bývalý profesionálny boxer Mike Tyson sa so svojím obchodným partnerom Robertom Hickmanom rozhodol zainvestovať slušnú sumičku peňazí do premeny až štyridsiatich akrov pôdy.

Všetko sa bude diať v kalifornskom mestečku menom California City ležiacom v Mohavskej púšti. Po novom aj investorské duo má v pláne vybudovať "oázu", ktorej súčasťou sa stane aj súkromný amfiteáter, chatová či kempingová oblasť alebo pravidelný program školení pre pestovateľov. Výroky neskôr doplnila starostka Jennifer Woodová, ktorá okrem poďakovania utrúsila aj to, že boxer sa bude primárne snažiť smerovať drogu zdravotným a výskumným využitiam než rekreačnému požívaniu.

Mike Tyson si otvorí marihuanovú farmu. Legendárny boxer bude konope pestovať neďaleko Los Angeles
Zdroj: Eduardo Merille
Domov
Zdieľať
Diskusia