Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2017, 18:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali, Mišo Biely a Šorty majú v klipe drahé autá, súkromné lietadlo aj sexi tanečnice

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Slovenský rap sa za posledný rok posunul o veľký krok dopredu a čoraz častejšie je badať aj multižánrový presah. Tentokrát do tanečnej hudby.

Rok 2017 bol v rámci slovenskej rapovej scény bohatý nielen na albumy, no interpreti aj producenti sa predháňali aj v singloch. Zároveň si začíname všímať, že aj pri vydávaní celistvých projektov sa autorom darí niektoré konkrétne skladby pretláčať ako sólové záležitosti a stačí pritom natočiť viac či menej jednoduchý videoklip.

Podobne to bude aj v prípade dnes vydaného vizuálu na vec Tancuj z producentského albumu Petra Panna, ktorý sa medzi fanúšikov dostal len prednedávnom. Na tejto rádiovke sa objavuje trojica Kali, Mišo Biely a Šorty, čo je kombinácia predurčená na komerčný úspech, čo im samozrejme nemáme za zlé. 

Chalani teda doplnili aj adekvátny videoklip, pričom už po pár sekundách ti bude jasné, že sa opäť raz pozeráš na prácu A-Teamu, ktorý za posledných 12 mesiacov ošéfoval klip skoro každému väčšiemu menu a niektorým hneď viackrát za sebou. Nechýbajú drahé autá, tanečnice a dokonca aj súkromné lietadlo, takže už nemôžeš pochybovať, že sme stále pri rapovom žánri, aj keď so značným presahom do tanečnej hudby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia