Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2017, 21:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čistychov, Separ, Dame a MadSkill predstavujú spoločný banger

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Máme tu ukážku z Čisteho albumu, ktorý uzrie svetlo sveta v úvode budúceho roka.

Po tracku Questions, kde Čistychov vysvetlil zmenu mena sa teraz o slovo hlási s prvým videosinglom z jeho pripravovaného albumu, ktorý sa medzi fanúšikov dostane v úvode roka 2018. Stále sme si nedokázali na meno Čis T zvyknúť, a tak budeme aj naďalej používať to legendárne meno, ktoré sa najprv navždy zapísalo do dejín slovenského rapu a následne ho dlhú dobu držalo na tej najvyššej možnej úrovni. 

Dnes zverejnená novinka dostáva názov Ja som OK a hosťujú na ňom aj chalani z DMS a tiež MadSkill, z ktorého sa pomaly stáva nielen producent, ale aj režisér a spevák. Dočkali sme sa hneď aj prievodného vizuálu z dielne ZoomFilms a StarTouch Media, ktorý sa natáčal neďaleko Prahy. Sám Čistychov sa necháva počuť, že na svojom sólovom projekte bude do veľkej miery presahovať do toho povestného "newschool" rapu, no zároveň myslí na svojich skalných a dočkáme sa aj záležitosti pripomínajúce časy Dobermana. Teraz už ale samotná novinka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia