Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2017, 14:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Maličkosti sú vo vzťahoch to najkrajšie. Roztomilé ilustrácie ťa zoberú za oponu, kde sa odohrávajú tie najintímnejšie momenty

ZAUJÍMAVOSTI VZŤAHY
Uložiť Uložené

Je pravdou, že maličkosti sú často v živote najdôležitejšie.

Vzťahy vedia byť komplikované, krásne aj depresívne, ale ak dvaja zaľúbenci na chvíľu zabudnú na svoje problémy a sústredia sa len na vlastné city, potom snáď neexistujú krajšie momenty. Určite to nemusíme vysvetľovať umelkyni Amande Oleander, pretože Amanda už mesiace posúva svoju tvorbu dopredu a zameriava sa práve na roztomilé momenty, ktoré by si na verejnosti príliš často nezahliadol, ale ak sa už dvaja ľudia cítia v spoločnosti toho druhého úplne prirodzene, búrajú sa všetky hranice a zábrany.

V tej chvíli nezáleží na tom, či si žena zabudla oholiť nohy alebo má muž na svojej tvári obrovskú vyrážku, pretože spoločnými silami takto nenápadne za oponou vlastného vzťahu vyriešia akúkoľvek výzvu, ktorá sa pred nich postaví. Láska je na jednej strane síce veľmi krehká, avšak čím bližšie sa k sebe dvaja ľudia dostanú, tým pevnejšie je ich puto. 

Domov
Zdieľať
Diskusia