Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2017, 16:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

The Mountain z Game of Thrones má novú priateľku a ľudia nechápu, ako im to funguje. Je oproti nemu miniatúrna, ale obaja sú šťastní

ZAUJÍMAVOSTI GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Hviezda z Game of Thrones je najnovšie zamilovaná.

V seriáli Game of Thrones nie je Hafthor Julius Bjornsson veľmi obľúbenou postavou, pretože hrá The Mountaina, a teda nebezpečnú horu, ktorá momentálne verne slúži svojej vládkyni Cersei. Vo voľnom čase je však Hafthor obyčajným mužom s troškou rozmernejšou postavou, pretože skutočne narástol do podoby menšej hory, a internet momentálne zaujíma jeho nová priateľka. Hafthor našiel lásku u Kanaďanky Kelsey Henson, s ktorou sa pritom stretol úplnou náhodou. Kelsey pracovala v Earls Kitchen v kanadskej Alberte a Hafthor sa tam v septembri nachádzal, pretože sa zúčastňoval strong-man súťaže. V jednom momente vošiel do spomínanej reštaurácie a Kelsey ho okamžite spoznala, pričom si od neho vyžiadala autogram a netrvalo im dlho, kým si porozumeli a začali spolu tráviť viac času.

Užívateľov na internete však príbeh ich lásky nezaujíma až tak, ako viacero informácií o tom, ako vlastne vyzerá ich spolunažívanie. S určitosťou vieme povedať, že Kelsey zostala v Kanade a zatiaľ čo Hafthor cestuje po svete a venuje sa okrem súťaženia aj natáčaniu, už spolu boli na viacerých výletoch po svete, ale momentálne spolu chodia na diaľku. Na druhej strane, ľudia už vtipkujú, či dvojica nepotrebuje pri spoločnej večeri stoličky rozdielnych veľkostí, alebo ako funguje spoločné používanie jedného auta. Samozrejme, objavili sa aj otázky o ich intímnom živote, pretože na viacerých fotkách to vyzerá, ako keby bol Hafthor dvojnásobne väčší ako Kelsey, ale to už vedia oni sami najlepšie a očividne sú spokojní.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia