Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017, 17:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bryan Singer dostal padáka a biografiu Freddieho Mercuryho už nedokončí. Štúdio Fox mu vraj nedovolilo riešiť zdravotné problémy v rodine

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Len veľmi neradi k vám prichádzame s takouto smutnou správou.

Len nedávno sme vás informovali o problémoch pri natáčaní snímky Bohemian Rhapsody, ktoré sa týkali predovšetkým jej režiséra Bryana Singera. Povrávalo sa, že za Singerovým nenastúpením do práce (v jeho neprítomnosti ho vraj musel zastúpiť kameraman Thomas Newton Sigel) mohli údajne spory s hlavným hereckým predstaviteľom filmu, Ramim Malekom. Tieto dohady však režisér v najnovšom vyjadrení rázne odmietol. Na druhej strane potvrdil závažnosť celej situácie, pretože 20th Century Fox sa rozhodlo Singera nahradiť.

Talentovaný filmár sa k danej kauze vyjadril nasledovne: „Projekt Bohemian Rhapsody je mojou vášňou. Do konca natáčania zostávali menej než tri týždne, a preto som požiadal Fox o niekoľko dní voľna, aby som sa mohol vrátiť do USA a sústrediť sa na naliehavé zdravotné problémy týkajúce sa jedného z mojich rodičov. Išlo o veľmi náročnú skúsenosť, ktorá sa podpísala aj na mojom zdraví. Bohužiaľ, štúdio mi nebolo ochotné vyhovieť a ukončilo moje služby. Nešlo o moje rozhodnutie. Fámy o tom, že môj neočakávaný odchod od filmu bol podmienený problémami s Ramim Malekom, nie sú pravdivé. Mali sme síce isté kreatívne spory, tie sme ale úspešne hodili za seba a v natáčaní sa pokračovalo až do dňa Vďakyvzdania. Najviac zo všetkého by som si želal dokončiť tento projekt a pomôcť uctiť odkaz Freddieho Mercuryho a Queen, to mi ale Fox neumožnilo, pretože som dočasne potreboval dať na prvé miesto moje osobné zdravie a zdravie najbližších."

Čo si o tom myslíte vy? Mohlo štúdio na Singera nejaký ten čas počkať a dať mu zopár týždňov voľna? Považujete reakciu štúdia Fox za primeranú, alebo naopak prehnanú?

Bryan Singer dostal padáka a biografiu Freddieho Mercuryho už nedokončí. Štúdio Fox mu vraj nedovolilo riešiť zdravotné problémy v rodine
Zdroj: Fox

Domov
Zdieľať
Diskusia