Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2017, 18:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mega M, Pouličný autor tónov a Pater si zahrali v krátkom filme. Na jeho konci je ďalšia novinka z albumu Rottweiler

HUDBA
Uložiť Uložené

Ako to vyzerá, keď hrajú vo filme členovia Pozor Records?

Snáď už všetci dobre vedia, že okrem Pouličného autora tónov je čestným členom Pozor Records aj Mega M, ktorý od druhej polovice roka pracuje na svojom debutovom sólovom počine. Ten pochopiteľne vyjde práve pod značkou s logom pavúka, avšak si naň budeme musieť ešte nejaký ten mesiac počkať. Chalani majú v pláne dostať ho medzi fanúšikov až v druhej polovici zimy, no už teraz sme si istí, že sa je na čo tešiť. 

Zatiaľ vydané veci Rottweiler a Jediný zožali veľký úspech, a tak tu máme niečo z úplne iného súdka. Dnešná novinka dostáva názov JDF a okrem samotnej skladby sme sa dočkali aj krátkeho filmu, kde Mega M spoločne s Pouličným autorom tónov a Paterom dokázali, že im kamera skutočne nie je cudzia. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postaral Elbe a vizuál už tradične zastrešili chalani z Imagine Production. A tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia