Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2017, 20:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

S Konexom, Grimasom, Dalybom a Logicom sme vypredali bratislavský Ateliér Babylon. Takto to vyzerá, keď robí párty Refresher

REFRESHER
Uložiť Uložené

S najlepšími DJs sme si pre vás pripravili Halloweensku párty, na ktorú budeme spomínať ešte veľmi dlho.

Ako sa už stalo v našich končinách zvykom, koniec októbra, resp. začiatok novembra je venovaný aj halloweenskym klubovým akciám, na ktorých sa zúčastnení bavia v maskách. My sme si povedali, že by bolo fajn zorganizovať udalosť, ktorá ponúkne ešte niečo viac - nadupanú atmosféru plného obrovského priestoru a selekciu tých najlepších dostupných DJs v našich končinách. 

Výsledkom bola Refresher Halloween Párty v priestoroch bratislavského Ateliéru Babylon, kde sme si pozvali Dalyba, Konexa, Grimasa a Logica ako ideálnu multižánrovú nálož pre všetkých. Nakonec vás prišlo viac než tisíc a spoločne sa nám podarilo priestor vypredať, za čo vám ešte raz dodatočne ďakujeme a zároveň sľubujeme, že ešte tento rok sa bude sága opakovať. 

Samozrejme sme sa aj na túto akciu vybavili kamerou a moderátorom Šajmom, aby sme vyspovedali nielen vás, ale aj samotných interpretov a exkluzívne sa teraz dozviete, čoho sa najviac boja. Tak poďme na to. 

Domov
Zdieľať
Diskusia