Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2017, 17:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Myslel si, že zomrie. Najrýchlejšieho muža planéty Usaina Bolta zviezol Lewis Hamilton a jamajský šprintér chcel veľmi rýchlo vystupovať

ŠPORT LEWIS HAMILTON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jamajčan bude na zážitok s Hamiltonom spomínať ešte dlho.

Seriál pretekov F1 sa prehupol do svojej záverečnej časti a preteky v americkom Austine vyhral opäť raz Lewis Hamilton na Mercedese, avšak fanúšikovia si ešte pred samotnými pretekmi užili veľkolepé sprievodné podujatia. Na jednom z nich sa objavil aj najrýchlejší muž planéty Usain Bolt a do svojho auta ho zobral povoziť práve Hamilton. Britský pretekár sadol za volant zeleného Mercedesu AMG GT R a s Boltom si spoločne vyskúšali zopár kôl po trati, lenže Usain to postupom času prestával zvládať.

Prvé kolo so zapnutou trakčnou kontrolou bolo ešte v poriadku, ale keď v druhom Hamilton vypol trakčnú kontrolu a na trati to rozbalil, Bolt dokonca kričal. V rozhovore po jazde sa priznal, že v jednej chvíli mal v hlave myšlienky o tom, ako v najbližších sekundách zomrie, a nezabudol zložiť obrovskú poklonu Hamiltonovi, ktorému praje aj zisk štvrtého titulu v kariére. Interiér zeleného Mercedesu bol pritom vybavený aj mnohými kamerami, takže ak si trpezlivo počkáme, na verejnosti sa snáď onedlho objaví autentická nahrávka z toho, ako najrýchlejší muž planéty musel uznať, že v autách sa s dobrým šoférom dá aj kričať.

Odporúčané
Toto je najlepšie oblečený muž F1. Lewis Hamilton ťa inšpiruje štýlom z padoku aj z červeného koberca    Toto je najlepšie oblečený muž F1. Lewis Hamilton ťa inšpiruje štýlom z padoku aj z červeného koberca 20. januára 2023, 11:00



Domov
Zdieľať
Diskusia