Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2017 o 18:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vynikajúci thriller Wind River od scenáristu Taylora Sheridana sa predsa len dostane do slovenských kín, a to už v novembri!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bontonfilm nás práve veľmi potešil.

Fufňali sme, boli sme nespokojní a cítili sme sa ukrivdení. Aby aj nie, režijný debut takého talentu, akým Taylor Sheridan nepochybne je, predsa musíme vidieť na plátnach kín. A tak sa aj stane vďaka Bontonfilmu, ktorý snímku nakoniec uvedie 16. novembra 2017, teda skoro presne o mesiac. V tej dobe už pravdepodobne budeme môcť thriller vidieť aj skrz Blu-ray (aj keď možno nie na nosičoch), no my dúfame, že Wind River nakoniec podporíte. Nižšie sa môžete pozrieť na trailer a tu sa zase o snímke dozviete všetko potrebné. 

Režisér a scenárista filmu Wind River Taylor Sheridan (SICARIO) získal ocenenie za tento film v kategórii „Najlepší režisér“ na tohtoročnom filmovom festivale v Cannes, a zároveň bol nominovaný v kategórii „Zlatá kamera“. Na tohtoročnom Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch mu bola udelená Divácka cena. Prezident tohto festivalu, p. Jiří Bartoška, udelil Jeremymu Rennerovi za jeho herecký výkon vo filme Wind River Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary.

PS: Tiež ste zvedaví, či Wind River dostane na Oscaroch šancu? Asi by ju malo väčšiu, keby nejde o projekt Weinstein Company

Domov
Zdieľať
Diskusia