Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2017 o 18:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bojovník použil legendárny wrestlingový chvat priamo v zápase MMA. Walls of Jericho zafungovalo okamžite

ŠPORT CONOR MCGREGOR WRESTLING
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Wrestlingová legenda Chris Jericho sa tiež tešil.

Wrestlingové chvaty by si v bežných súťažných zápasoch mohol hľadať len veľmi márne, pretože väčšina z nich je jednoducho príliš komplikovaná a nepraktická na to, aby si na to mohli bojovníci trúfnuť. Pri príprave zložitých chvatov by stratili prevahu aj čas, ale jeden šikovný trik z rukáva vytiahol na podujatí Full Contact Contender 19 v anglickom Boltone Jonno Mears. Jonno zrejme svoje detstvo strávil sledovaním wrestlingu v televízii, pretože na svojho protivníka ležiaceho na podlahe oktagonu vyskúšal legendárny trik s názvom Walls of Jericho, čo je vlastne vytiahnutie nôh na bruchu ležiaceho súpera do vzduchu, čím vzniká obrovský tlak na jeho chrbát a s najväčšou pravdepodobnosťou sa potom vzdá.

Vo svojom debutovom zápase tak Aaron Jones okúsil skutočnú nostalgiu, ku ktorej sa vyjadril aj samotný Chris Jericho, ktorého charakteristický chvat to v minulosti bol. Aj keď v žiadnom prípade nejde o bežný a každodenný chvat, ktorý by si mohol na MMA podujatiach vidieť, stále je pre väčšinu bojovníkov príliš zložitý, ale my sa radujeme z toho, že wrestlingový odkaz v MMA svoju silu stále nestratil.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia