Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2017, 11:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Definitívne posledný ročník FASHION DEALã?!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Jedinečný event, ktorý pod jednou strechou spája celú urban kultúru, čaká tento rok ešte jedna zastávka v Prahe. A čo bude potom?

Pražská časť FASHION DEALã sa uskutoční už o 3 týždne. Pred pár dňami však samotný organizátor Yaksha informoval, že sa jedná o posledný ročník eventu, ktorý v prvom rade spája urban kultúru pod jednou strechou. Kedže udalosť každý rok náštevnosťou rástla a partnermi nielen posledného ročníka boli veľké značky vrátane Tatra banky, Red Bullu a Jägermeistera, toto ukončenie sa rozhodne nebude spájať s neúspechom ako takým. Zatiaľ teda môžeme len špekulovať, čo je naozajstným dôvodom ukončenia tohto projektu. Každopádne, o čom rozhodne pochybovať vôbec nemusíme je program tohto posledného eventu, ktorý sa uskutoční 22. a 23. septembra 2017 v Prahe. Už tradične si FCK THEM vyberá zaujímavé priestory, no a tentokrát  vyhráva indrustriálna Továrna v pražskej časti Holešovice.
 
Okrem lokálnych značiek, predajcov a interpretov, ktorí prinesú svoj merch, dostane opäť priestor umenie. Teda presne tak, ako pred pár mesiacmi v Bratislave. To je pevnou súčasťou FASHION DEALã už od samého začiatku, no teraz sa organizátori rozhodli priniesť návštevníkom ešte jednu novinku. Kedže záverečný event chcú uchopiť ako oslavu celej urban kultúry, veľký priestor bude venovaný práve začínajúcim, resp. menej známym interpretom, ktorí budú mať možnosť vystúpiť na Evropa 2 stage. Ten sa bude nachádzať priamo v centre diania. Preto, ak by si chcel/a využiť možnosť zviditelniť sa a trúfaš si verejne vystúpiť pred davom ľudí, ozvi sa na mail [email protected]. Prednosť dostanú najmä intepreti, ktorí spievajú, hrajú na hudobný nástroj a ich vystúpenia sú unplugged. Čo sa týka rapu, ten je rovnako vítaný, no len s doprovodom live bandu.
 
Definitívne posledný ročník FASHION DEALã?!

Umelci, ktorí by radi vystavili svoje diela ako maľby, ilustrácie, fotky a podobne, môžu takisto posielať svoje portfólio na mail uvedený vyššie. Samozrejme, tradičnou časťou sú aj afterparty a tie budú v Prahe vyzerať nasledovne:
 
PIATOK: PARTY Forbidden?! F*CK THEM!!  
 
Forbidden Spot a.k.a najfarebnejšia galéria na svete o pár týždňov na tomto mieste končí, rovnako ako si dáva FASHION DEALã na dlhší čas pauzu. To je ideálny dôvod na oslavu, lebo nieje dôvod na smútok. Párty bude pod taktovkou FCK THEM.
 
SOBOTA: Krst Smackovho albumu v Roxy
 
Smack bol vždy pevnou súčasťou eventu, či už v Bratislave alebo Prahe, preto oficiálnou bodkou za posledným ročníkom bude krst jeho najnovšieho albumu TERAPIE, ktorý sa uskutoční v klube ROXY.
 
A ak náhodou počuješ o FASHION DEALã prvý krát, čo je ale snáď nemožné, máme tu pre teba aj krátky dokument, ktorý vysvetľuje, o čom samotný event vlastne je a aká je jeho myšlienka.
 
 
 
Kedže posledný ročník FASHION DEALã je tu už o pár týždňov, všetky dôležité informácie budeme zverejňovať postupne. Aktuality však nájdeš na oficiálnom facebook evente
Domov
Zdieľať
Diskusia