Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2017, 18:28
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Nádherná medička Mindy si ťa svojimi vyvinutými bokmi dokonale podmaní

REFRESHER
Uložiť Uložené

Budúca pani doktorka je ukážkou toho, ako by sa správne mali prezentovať ženské krivky.

Štúdium medicíny patrí bezpochyby medzi najnáročnejšie. Medik musí ukázať v priebehu šiestich rokov dostatok ochoty, cieľavedomosti a snahy, aby v priebehu niekoľkých rokov do svojej hlavy poňal obrovské množstvo vedomostí o stavbe ľudského tela, ochoreniach či liekoch. Nehovoriac o tom, že byť lekárom znamená sa neustále vzdelávať, pretože tak ako sa mení svet, mení sa aj pohľad medicíny na pacienta a spôsoby, ako mu pomôcť. Mindy študuje na univerzite v Buffale, no popri tom nezanedbáva ani šport, čo je pri pohľade na ňu jasné už z diaľky.

To, čím sa Mindy výrazne líši od svojich rovesníčok, sú neštandardne vyvinuté boky. To však vôbec nič nemení na fakte, že ide o nádhernú ženu, ktorá okrem perfektného zovňajšku disponuje aj množstvom vedomostí a v rámci štúdia sa jej mimoriadne darí. Cvičením sa snaží zvýrazniť svoje netradičné rysy a súčasne povzbudiť ostatné ženy v tom, aby sa za svoje krivky nehanbili, ale vypracovali ich poctivým športovaním. Nuž, zdá sa, že pacienti budú v skutočne dobrých rukách. 

Ak ťa Mindy zaujala, môžeš ju sledovať na Instagrame

Domov
Zdieľať
Diskusia