Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2017, 20:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ, Rytmus a P.A.T. sú godzilly v prísnom uličnom videoklipe na banger z albumu Pancier

HUDBA RYTMUS SEPAR
Uložiť Uložené

Nadupaná spolupráca konečne dostáva aj avizovaný vizuál, v ktorom sa objavuje množstvo známych tvárí.

Prvá polovica roka patrila v rámci slovenskej scény hlavne albumu Pancier, ktorý vlastne ani nestihol byť dlho očakávaný, keďže od oznámenia po vydanie ubehlo len zopár mesiacov. Jeho autorovi Separovi sa darilo písať texty a problém nemal ani s výberom hudieb, ktorý musíme v tomto prípade určite vyzdvihnúť. Medzi tie najzaujímavejšie skladby patrí určite predposledná s názvom Gojira, kde sa okrem Piráta objavuje aj pán Páťa a Franto, teda Rytmus a Pouličný autor tónov. Už len spojenie týchto troch interpretov sľubovalo zásadnú záležitosť, čo sa nám v konečnom dôsledku aj potvrdilo. 

Dnes sme sa dočkali aj sprievodného vizuálu, a to už tradične z dielne navybookovanejšieho klipmejkra Miša Nemtudu a jeho A-teamu. Ide o klasickú reprezent záležitosť, no objavuje sa v nej aj množstvo známych tvárí, ktoré možno niektorých fanúšikov československého rapu prekvapia. Pochváliť musíme aj hudobnú produkciu od Derycka a vy si teraz môžete vychutnať výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia