Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2017, 11:42
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Na východe Slovenska sa začali sliepky žrať medzi sebou. Kanibalizmus nastal po tom, čo im majiteľ nedal jesť 10 dní

ZAUJÍMAVOSTI KANIBALIZMUS
Uložiť Uložené

Zomrelo tísice kusov hydiny.

Na východnom Slovensku máme tisícky kanibalov! Nie však v ľudskej forme. Mnoho sliepok sa začalo navzájom požierať a tisícky sliepok umierajú denne, pretože ich veľkostatkár nedokáže nakŕmiť. Hydina podľa portálu tvnoviny.sk nedostala nažrať viac ako desať dní. „Sliepky sa žerú samé medzi sebou. Je tam strašne veľký úhyn. Je to týranie zvierat," prezradil zamestnanec farmy. Ani s mŕtvymi telami však nebolo nakladané tak, ako malo byť. Tisícky mŕtvych slepačích tiel bolo jednoducho pohodených v uličkách medzi kurínmi.

Krmítka mali zvieratá prázdne aj desať dní a mnoho z nich túto hladovku neprežilo. Celkovo sa na farme nachádzalo 45 000 nosných sliepok, teraz ich je omnoho menej. Zákazníci pritom nič netušili. O firmu z okolia Michaloviec sa už stihli zaoberať aj veterinárna správa či policajti. Konatelia firmy však nateraz všetko popreli, úhyn sliepok vraj neexistuje.

Na východe Slovenska sa začali sliepky žrať medzi sebou. Kanibalizmus nastal po tom, čo im majiteľ nedal jesť 10 dní
Zdroj: pixabay.com
Domov
Zdieľať
Diskusia