Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2017, 14:55
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Americká popová diva Beyoncé ukázala svetu dvojičky. Čo všetko o nich prezradila na svojej fotke z Instagramu?

BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Fotografiu s deťmi za prvú hodinu stihlo lajknúť viac ako dva milióny fanúšikov.

Internet zaplavili články s fotkou americkej popovej divy Beyoncé, na ktorej stojí v noblesnej póze v krásnej róbe a v náručí drží svoje, doteraz pred svetom ukrývané, dvojičky. Prezradila pohlavie detí, ich mená a čo je prekvapením, aj dátum narodenia dvojičiek, ktorý sa trochu odlišuje od toho, čo verejnosť očakávala. Chlapček Sir Carter a dievčatko Rumi sa podľa všetkého narodili 13. júna a dnes sú už mesiac dlho očakávanými súrodencami malej Blue Ivy, ktorá je prvá dcéra speváčky a jej manžela , rapera Jay Z. 

 

Sir Carter and Rumi 1 month today. ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Beyoncé zvalcovala sociálne siete svojou fotkou, ktorou oznámila tehotenstvo už vo februári tohto roku. Fotka predbehla dokonca rekordmanku v Instagramových postoch, Selenu Gomez a získala titul Najlajkovanejšia fotka na Instagrame, ktorým sa dostala do Guinessovej knihy rekordov. Fotografiu s deťmi za hodinu stihlo lajknúť viac ako dva milióny fanúšikov. Podarí sa jej prekonať post z februára?

 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Domov
Zdieľať
Diskusia