Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2017, 14:05
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Kórejská sci-fi snímka Okja sa prezentuje ďalším skvelým trailerom, ktorý sľubuje unikátne dobrodružstvo mladej slečny a gigantického zvieraťa

FILMY A SERIÁLY OKJA
Uložiť Uložené

Nabité herecké obsadenie, talentovaný tvorca a lákavý príbeh plný veselších aj vážnejších motívov. Najnovšia ukážka rozhodne zabodovala.

Premiéra blížiacej sa sci-fi snímky s názvom Okja, za ktorou stojí kórejský režisér Bong Joon-ho (Snowpiercer), je udalosťou mimoriadne sľubnou, o čom nás presvedčila už nejedna lákavá ukážka. Zároveň si však môžeme byť istí, že Okja nebude iba svižným a zábavným dobrodružstvom, ale tiež vážnou drámou, skúmajúcou krásy aj hrôzy vo vzájomnom vzťahu človeka so zvieraťom. Nakoniec, najnovší skvelý trailer to vystihuje dokonale.

Príbeh nám predstaví mladú Miju (An Seo Hyun) a jej trochu nevšedného kamaráta - veľké zviera menom Okja, žijúce v horách Južnej Kórei. To samozrejme neunikne pozornosti obrovskej korporácii, vedenej cynickou Lucy Mirando (Tilda Swinton - Only Lovers Left Alive, Constantine), ktorá prostredníctvom svojho zoológa Johnnyho Wilcoxa (Jake Gyllenhaal - Nightcrawler, Prisoners) Okju unesie do New Yorku, kde s ňou má skutočne veľké plány. Zúfalá Mija sa teda vydáva na cestu s cieľom zachrániť svojho milovaného kamaráta. Do cesty sa jej však pripletú ďalšie skupiny ľudí, ktoré majú o osude gigantického zvieraťa svoje vlastné predstavy.

Okrem vyššie spomínaných hercov sa ďalej objaví aj Paul DanoSteven Yeun, Giancarlo EspositoShirley HendersonLily Collins či Byun Heebong. Premiéry na Netflixe sa dočkáme už 28. júna (června) 2017. Pre viac informácií klikajte sem. Ako sa vám Okja pozdáva po druhom plnohodnotnom traileri? Dáte snímke šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia