Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2017, 21:54
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ženy našli spôsob, ako obísť zákaz nahoty na Instagrame. Vďaka geniálnemu nápadu nemá sociálna sieť s prsiami žiadny problém

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Originálnym spôsobom sa prsníky vrátili späť na Instagram.

Isto si zaregistroval, že Facebook ani Instagram sa s nahotou takmer vôbec nekamarátia a odhalené poprsia systém chladnokrvne maže. To sa však nepáči známej kampani Free the Nipple, ktorej pointou je presadiť ženskú bradavku ako časť tela, ktorá sa môže v niektorých prípadoch odhaľovať - napríklad pri kojení. Na Instagrame sa však prsia netolerujú, keďže sú niektoré komunity ľudí na takéto fotografie mimoriadne citlivé. A tak ich inteligentný algoritmus a prípadní zamestnanci mažú. Vyzerá to však tak, že ľudia sa už naučili Instagram oklamať.

Všetko to začalo študentkou umenia, 22-ročnou Camilou Corea, ktorá sa ponúkla, že ak jej ženy zašlú fotky ich prsníkov, ona ich prerobí na takú formu, akú Instagram bude akceptovať. Poprsia následne začala vyobrazovať pomocou veľmi malých obrázkov, najväčšmi si však obľúbila vlajky krajín sveta. Z jej nápadu sa už poučili aj ďalší, a tak vznikajú obrázky poprsia napríklad aj z emojis. Všetci sa spojili za možnosť odhalenia prsníkov na sociálnych sieťach. Zákaz totIž ovplyvňuje napríklad kojace matky a navyše sú tu aj feministické dôvody, keďže s mužskými bradavkami takmer nikto zatiaľ problém nemal.

Domov
Zdieľať
Diskusia