Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2017, 23:49
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Aká bola reakcia slečien, ktoré sa po prvýkrát v živote stretli s penisom? Nechcelo sa im veriť, že s nimi muži vedia aj hýbať

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Prvý kontakt s genitáliami opačného pohlavia bol pre mnohých bizarný.

Ženy aj muži majú v detstve zvláštne predstavy o tom, ako fungujú ich pohlavné orgány, čo je to sexualita a pohlavný styk, ale aj o tom, čo konkrétne sa skrýva v nohaviciach opačného pohlavia. Na portále Reddit sa preto objavila otázka, ktorej autor chcel od užívateľov vedieť, aké najzvláštnejšie reakcie mali, keď po prvýkrát v živote dostali šancu detailne si prezrieť genitálie inej osoby a niektoré ženské odpovede stáli za všetky drobné. Nehovoriac o tom, že mnohé ženy nemohli veriť vlastným očiam, keď si uvedomili, že muži vedia svojimi penismi celkom slušne hýbať. Objavili sa aj priznania o tom, aké zvláštne predstavy mali pred prvým stretnutím niektoré dievčatá. Penisy si napríklad predstavovali ako cestné kužele, alebo si mysleli, že semenníky sa ukrývajú rovno v dvoch rozdielnych mieškoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia