Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2017, 19:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Kličko a Joshua by sa mali postaviť do ringu v odvetnom súboji už v októbri! Zápas roka sa teda môže zopakovať, ale tentoraz v Cardiffe

ŠPORT BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Splnený sen pre všetkých fanúšikov boxu.

Vladimír Kličko sa pred pár týždňami stretol s Anthonym Joshuom v súboji, ktorí mnohí označovali za boxerskú udalosť roka, a s najväčšou pravdepodobnosťou to nebol posledný tohtoročný zápas týchto dvoch kohútov. Samotná Kličkova zmluva obsahuje klauzulu, podľa ktorej má Ukrajinec nárok na odvetu a Joshua sa jej určite brániť nebude, takže manažérske tímy už vraj začali pracovať na konkrétnom dátume, kedy by sa odveta mohla odohrať. Promotér Eddie Hearn sa najnovšie vyjadril, že dejiskom odvetného súboja sa stane Principality Stadium v Cardiffe, avšak aj box sa bude musieť prispôsobiť obsadeným dátumom.

V novembri je štadión v Cardiffe nanešťastie obsadený, a tak do úvahy preto prichádza termín na konci októbra, pretože záujem medzi promotérmi o neskorší dátum niekedy v decembri nie je príliš veľký. Zatiaľ to teda vyzerá tak, že ak Kličko aj Joshua budú súhlasiť, a s tým by po hecovaní pred aj po svojom prvom súboji nemal byť väčší problém, ich odveta sa bude konať 28. októbra v Cardiffe. Do ringu by sa zrejme čo najskôr chcel postaviť najmä Kličko, pretože vek jednoducho zastaviť nedokáže a po oslave 41. narodenín už patrí ku starším boxerom, ktorí pomaly odchádzajú do športového dôchodku, čo na druhej strane u Joshuu neplatí. Odveta ešte v tomto roku by s určitosťou nadchla fanúšikov z oboch táborov a ako sa už vyjadril spomínaný promotér, získať súhlas oboch aktérov by nemal byť veľký problém.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia