Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2017, 11:19
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Odhalené prsia a plastové džínsy sa opäť pripomínajú. Rita Ora v extravagantnom outfite v uliciach New Yorku

MÓDA COACHELLA NICKI MINAJ RIHANNA
Uložiť Uložené

Rita Ora nezaháľa a pokračuje v trende odhaleného poprsia. Nahodila takisto šialené nohavice z PVC.

O tom, že Topshop prednedávnom uviedol do predaja šialené plastové džínsy sme už napísali. Náhoda na seba nenechala dlho čakať a Rita Ora podobné vytiahla priamo do ulíc New Yorku. Tie jej síce priehľadné nie sú, ale to čo odhaľuje nám to plne vynahradzuje. Rita totiž pokračuje v trende Free Nipple a hrdo ukazuje okoloidúcim svoje prednosti celkom otvorene a bez akejkoľvek hanby. Dá sa však nad nimi pohoršovať?

Po niekoľkých slávnych momentoch Kim Kardashian a Kendall Jenner, neočakávanému výstrelku Belly Hadid na maškarnom bále usporiadanom po módnej prehliadke Dior, a po trúfalých pokusoch obdarených Nicki Minaj a Amber Rose sa tak speváčka pridáva na stranu Free Nipple a rozhodne mu má čo ponúknuť.

Kendall Jenner so sestrou

Bella Hadid na akcii samotného dómu Dior

Nicki Minaj a jej odhalený prsník na Parížskom týždni módy

Amber Rose obdivovaná rapermi iba pred pár dňami na Coachelle

Po otázkach posledného článku s plastovými džínsami ti ich radi zodpovieme a ukážeme ti ich reálne využitie. Pokiaľ ich niektorá z celebrít uvedených hore prichýli do svojho šatníka, čaká nás pravdepodobne nový trend.

Odhalené prsia a plastové džínsy sa opäť pripomínajú. Rita Ora v extravagantnom outfite v uliciach New Yorku
Zdroj: instagram.com/brashystudios

Farebný set

Či už si odporcom alebo prívržencom minimálne jedného z týchto trendov, myslím že si si práve prišiel na svoje. Rita sa absolútne nemá za čo hanbiť i napriek tomu, že jej kontroverzný vkus sa opäť pripomenul v tom desivejšom svetle. Svetové celebrity nám jednoducho dávajú znamenie, že prebiehajúci rok sa bude niesť v extrémne šialenom duchu a ďalším príkladom je aj overal od Gucci ozdobený kryštálmi vytvorený špeciálne pre Rihannu.

Domov
Zdieľať
Diskusia