Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2017, 9:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ruský starček vypil za pár sekúnd 1,5 litra vodky. Svoju superschopnosť predviedol kamarátovi na kameru a teraz sa na ňom baví celý svet

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO
Uložiť Uložené

Taký bežný deň v Rusku. No ako sa hovorí, čo ťa nezabije, to ťa posilní.

Rusko je krajinou, kde sa už od nepamäti dejú nevysvetliteľné veci a nad konaním jeho obyvateľov zvyšok sveta často len nechápavo krúti hlavou. Väčšina z nich si život očividne až tak neváži, a tak sa na dennom poriadku vystavujú situáciám, ktoré síce bavia všetkých naokolo, no v skutočnosti by si títo ľudia zaslúžili permanentku k psychiatrovi. Do tejto skupiny dnes oficiálne zaraďujeme aj tohto staršieho pána, ktorý si dal za cieľ ukázať svetu svoju veľmi jedinečnú superschopnosť. No a tou mala byť odolnosť voči veľkému objemu alkoholu vypitému v krátkom čase.

Už na základe prvých sekúnd videa môžeme badať, že starček nenechal nič na náhodu a už má poriadne pod čapicou, no každý správny profesionál asi trénuje aj tesne pred výkonom. Jeho cieľom bolo vypiť 1,5 litra vodky podozrivej lokálnej značky, čo sa mu podarilo len za niečo viac ako minútu. Reakcia na seba pochopiteľne nenechala dlho čakať a za ďalších pár sekúnd bol na zemi. Nuž, ak by Rusko organizovalo vlastnú olympijádu, okrem iných život ohrozujúcich disciplín by zaručene nemohla chýbať ani táto. Toto samozrejme doma neskúšajte.

Domov
Zdieľať
Diskusia