Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2017, 20:19
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zranený vojak Únie rozprúdi temné vášne skrývajúce sa pod povrchom vo výbornom traileri južanského thrilleru The Beguiled od Sofie Coppoly

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hviezdne obsadená adaptácia rovnomenného románu bude podľa všetkého výživným sústom.

Výborná práca! Na novinku Sofie Coppoly sa tešíme a zatiaľ sa zdá, že nie je dôvod na obavy. Aj nový trailer potvrdzuje, že sa k nám blíži sakra atmosférická vec, kde nebude núdza o prepracovanú psychológiu a poriadne thrillerové napätie. The Beguiled je adaptáciou románu Thomasa Cullinana a odohráva sa uprostred americkej občianskej vojny. Ospalé vody dievčenskej internátnej školy vo Virginii však rozvíri zranený vojak Únie. Jeho prítomnosť medzi prítomnými dámami poriadne rozvibruje vášne a potlačené túžby. Už z ukážky môžeme vidieť bezchybné herectvo - najmä Nicole Kidman, Kirsten Dunst a Elle Fanning. Ale ani Colin Farrell sa evidentne nedá zahanbiť.

Sofia Coppola sa vyjadrila, že svoj príbeh chce poňať v odlišnom štýle ako predchádzajúca adaptáciu z roku 1971 s Clintom Eastwoodom. Dôraz sa bude klásť práve na ženské osadenstvo a ich vzájomnú dynamiku. Pri tejto psychologickej hre s príchuťou južanskej gotiky rozhodne nebudeme chýbať. Do našich kín dorazí The Beguiled 13. júla tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia