Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2017, 15:31
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nekompromisný finančník Robert DeNiro sa v skutočnom príbehu The Wizard of Lies dopustí najväčšieho podvodu USA a zničí tým seba aj svoju rodinu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Škandál, ktorý otriasol Amerikou, sa už čoskoro dostane na televízne obrazovky.

Nepochybne nás čaká silný príbeh s vynikajúcimi hereckými výkonmi. The Wizard of Lies aj vo svojej ďalšej upútavke láka na kvalitný filmový zážitok. Robert DeNiro si v skutočnom príbehu zahrá finančníka Bernarda Madoffa. Ten na základe využitia takzvanej Ponziho schémy obohatil seba a svoju rodinu o neuveriteľných 50 miliárd dolárov (neskôr bolo toto číslo dokonca navýšené na 65 miliárd). Tento škandál, ktorý napokon zničil nielen jeho, ale aj jeho blízkych (nehovoriac o obetiach), zrežíruje skúsený Barry Levinson. Okrem DeNira si vo filme zahrajú aj Michelle Pfeiffer, Hank Azaria, Alessandro Nivola, Nathan Darrow, Kristen Connolly a Lily Rabe. Trailer je vydarený, ale prezrádza až zbytočne veľa. Stále však ide o projekt, ktorý by bolo škoda minúť. Premiéru bude mať 20. mája 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia