Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2017, 21:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Boy Wonder predstavuje výbornú skladbu Prekrásny Nový Svet a avizuje, že albumu sa dočkáme ešte tento rok

HUDBA BOY WONDER
Uložiť Uložené

Trnavský MC nám albumový počin sľúbil už dávno, a tak sme veľmi radi, že po viac ako dvoch rokoch konečne začína naberať reálne kontúry.

Jeden z albumov, ktoré sme si v tomto roku priali najviac je aj práve ten od Boya Wondera, a to aj napriek tomu, že o ňom veľmi dlho nerozprával. Za posledné obdobie sme sa z jeho strany nedočkali až takej aktivity, ako by sme si možno mnohí priali, no o to viac sme si vážili každú spoluprácu, na ktorej sa objavil. Všetko však nasvedčuje tomu, že toto čakanie by mohlo skončil a ŠBoy poteší fanúšikov ďalším sólom. Dnes totiž predstavuje výbornú novinku s názvom Prekrásny Nový Svet a spoločne s ním aj informáciu o tom, že album bude ešte tento rok. O hudobnú produkciu skladby sa postaral Norbert Ronin a viac než vydarený videoklip si na starosti zobrali chalani STUBYSHIT, Adam Rohál, Radoslav Zákutný, Matej Jánošík a Lubo Yurko.

Domov
Zdieľať
Diskusia